Предстоящи събития
01.11.2018 Министерство на регионалното развитие и благоустройството организира Дискусия за обсъждане на предлаганите промени в Закона за регионалното развитие
  
    Ще бъде дискутиран проектът на Закон за изменение и допълнение на Закона за регионалното развитие.

    С цел осигуряване на прозрачност на процеса на публичното обсъждане на новия подход в политиката за регионално развитие, Ви каним за участие в дискусия, на която ще бъдат представени предложенията за промени в Закона за регионалното развитие и очакваните резултати от тях.

   Основните акценти в предлаганите промени в Закона за регионалното развитие са промяна в териториалния обхват на районите от ниво 2, оптимизация на системата от стратегически документи за регионално и пространствено развитие, както и промени в съставите, отговорностите и функциите на звената и органите за управление на регионалното развитие.

   Дискусията ще се проведе на 07 ноември 2018 г. /Сряда/ от 12:30 часа в хотел „ИнтерКонтинентал“, град София, пл. Народно събрание №4. Ще бъде осигурена възможност за видео излъчване на живо в официалния сайт на МРРБ: http://www.mrrb.bg/ и на следните линкове:
  • https://www.youtube.com/watch?v=s2EQGMuXoS4 - Дискусия за обсъждане на предлаганите от Министерство на регионалното развитие и благоустройството промени в Закона за регионалното развитие


Обратно към списъка с Предстоящи събития